V tednu od 15. do 19. novembra poteka t.i. »Fraud Awareness Week«, na katerem bo z organizacijo dogodka sodelovala tudi Agencija za javni nadzor nad revidiranjem v sodelovanju z Ekonomsko Fakulteto Univerze v Ljubljani, in sicer z dogodkom »Vloga revizorja pri odkrivanju prevar«, ki bo potekal dne 15. 11. 2021 s pričetkom ob 17.00 uri v Plavi dvorani Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. Predavali bodo mag. Peter Zmagaj, direktor ANR, Mateja Cimerman, namestnica direktorja ANR, mag Mitja Skitek, pomočnik direktorja ANR in Mihael Kranjc, namestnik predsednika strokovnega sveta ANR.

Prijava je možna prek spletne strani: https://www.kariernicenteref.si/vloga-revizorja-pri-odkrivanju-prevar/, dogodek pa je ustvarjen tudi na družabnem omrežju Facebook: https://www.facebook.com/events/562557591702168/.

Skladno s Pravilnikom o stalnem dodatnem strokovnem izobraževanju pooblaščenih revizorjev (Uradni list RS, št. 44/19 in 195/20) se udeležba na dogodku šteje kot 2,5 uri dodatnega strokovnega izobraževanja pooblaščenih revizorjev z oznako B.

Udeležba na dogodku je brezplačna, potreben je pogoj PCT.

Scroll to Top
Scroll to Top